Pasiūlymai Įmonėms

Naujienos

DSC_1824Dar­buo­to­jų būtų, bet trūks­ta ta­len­tų



Šiau­lių pre­ky­bos ir pra­mo­gų cent­ras „Ak­ro­po­lis“ vir­to ne­for­ma­lių dar­bo po­kal­bių ir su­si­ti­ki­mų vie­ta.Šiau­lių pra­mo­ni­nin­kų aso­cia­ci­jos ini­cia­ty­va lapkričio 23d. su­reng­ta kon­fe­ren­ci­ja „Kons­tan­tos ir po­ky­čiai per­so­na­lo val­dy­me: nuo be­si­kei­čian­čių įsta­ty­mų iki dirb­ti­nio in­te­lek­to“ bei „Kar­je­ros ir kon­tak­tų klu­bas“. (daugiau…)

Diskusija_pramonininkai_valdzia_01_GBsŠiaulių miesto verslo taryboje pirmininkavimą pradeda Šiaulių pramonininkų asociacija



Šiau­lių mies­to vers­lo ta­ry­bai, ku­rią su­da­ro Sa­vi­val­dy­bės va­do­vai ir aso­ci­juo­tų vers­lo struk­tū­rų va­do­vai, pra­de­da pir­mi­nin­kau­ti Šiau­lių pra­mo­ni­nin­kų aso­cia­ci­ja (ŠPA). Ta­ry­bos po­sė­dy­je ak­cen­tuo­ta bend­ra­dar­bia­vi­mo ir grei­tų spren­di­mų svar­ba. „In­ves­ti­ci­nė ap­lin­ka re­gio­nams da­bar ypač ak­tua­li, nes Vil­nius, Kau­nas pra­de­da iš­si­sem­ti, ir mums rei­kia ne­pra­mie­go­ti to lai­ko“, – apie spren­di­mų svar­bą sa­kė Al­vy­das Stul­pi­nas, ŠPA pre­zi­den­tas. (daugiau…)

Gamybos_ir_Logistikos_vadyba_SVKŠiaulių valstybinė kolegija Jūsų įmonės darbuotojams siūlo racionalų sprendimą, galimybę įgyti aukštąjį išsilavinimą.



Nauja studijų programa

Gamybos ir logistikos vadyba

skirta parengti kvalifikuotus gamybos ir logistikos vadybos specialistus, gebančius atsakingai planuoti, organizuoti ir koordinuoti gamybos bei logistikos procesus, valdyti žmogiškuosius, materialiuosius ir finansinius išteklius, spręsti problemas, sėkmingai dirbti konkurencinės rinkos sąlygomis.Šiaulių valstybinė kolegija yra vienintelė aukštoji mokykla Šiaulių apskrityje, rengianti šios srities specialistus. (daugiau…)

IMG_3016-1030x773Šiaulių pramonininkų asociacija pasirašo bendradarbiavimo sutartį su Lietuvos inžinerinės pramonės asociacija (LINPRA).



Rugsėjo 12 d. Šiauliuose pirmą kartą įsikūrė „Atvira inžinerinės pramonės laboratorija“ – praktinių gamtamokslinių ir inžinerinių kompetencijų tobulinimo renginys, prisidėsiantis prie Šiaulių – inžinerinės pramonės miesto, plėtros. Verslo atstovai ir mokslo įstaigos vienija savo jėgas, siekdami Šiaulių regiono jaunimą supažindinti su jiems aktualia informacija apie šiandienos ir ateities profesijas, specialistų poreikį atskiruose sektoriuose. (daugiau…)

CaptureŠiaulių pramonininkų asociacijos IV-joje metinėje konferencijoje įteikta Ch. Frenkelio nominacija.



Šiaulių pramonininkų asociacijos metinė konferencija šiemet tapo išskirtiniu renginiu. Pirmą kartą buvo surengta „Atviros inžinerinės pramonės laboratorija“ kurios tikslas sudominti jaunimą apie šiandienos ir ateities profesijas bei įtvirtinti Šiaulius kaip inžinerinės pramonės miestą. Ch. Frenkelio nominacija įteikta vienos didžiausių įmonių grupių Lietuvoje vadovui. (daugiau…)

Naujienų archyvas

Projektai