Pasiūlymai Įmonėms

Naujienos

img_20161116_110357Verslininkai jaunimui: „Reikia jaunų žmonių su degančiomis akimis”

Į darbo paieškas įnikusiems jaunuoliams daugiausia streso ir baimės kyla dėl darbo pokalbių. Susitikimas akis į akį su darbdaviu oficialioje aplinkoje kainuoja nemažai įtampos, o ir darbo pokalbių būna toli gražu ne vienas, kol pavyksta įsidarbinti norimoje įmonėje. (daugiau…)

AR-161119974.jpg&exactW=1500&AlignV=top&imageversion=Horizontalus&lastupdate=132Šiauliuose ne tik kuria klasterius – jie ir veikia



Nors įmonės, susibūrusios į klasterius, įgauna nemažai pranašumų, nes kartu yra patrauklesni užsakovams, Lietuvoje klasteriai dažniausiai yra formalūs arba griausmingai įkurti tyliai numiršta. (daugiau…)

DSC_1380Šiaulių krašte išrinkti Seimo nariai susitiko su pramoninkais



Prieš pradedant darbą Seime Šiaulių pramonininkų asociacijoje apsilankė Šiaulių regionui atstovausiantys Seimo nariai – Valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovai Rima Baškienė, Arūnas Gumuliauskas, Valerijus Simulik ir Stasys Tumėnas, taip pat liberalai Viktorija Čmilytė ir Vitalijus Gailius. (daugiau…)

Šiaulių „Cherry Servers“ auga dviženkliais skaičiais



Didėjant į debesis besikeliančių įmonių skaičiui, duomenų centrai (DC) džiaugiasi dviženkliu augimu. Štai Šiaulių bendrovė „Cherry Servers“ šiemet jau antrą kartą plečia savo duomenų centrą. Be to, nuspręsta, kad plėtrai suvaldyti dabartinės vadovų komandos nebeužtenka. Įmonėje kuriama valdyba, o direktoriaus postas perleidžiamas samdomam specialistui. (daugiau…)

bilde4„Bodesos“ koziris – grūdintas stiklas



Stiklo paketų gamintoja Šiaulių UAB „Bodesa“ kitąmet pati pradeda gaminti grūdintą stiklą – jo gaminių paklausa Europoje auga kaip ant mielių. (daugiau…)

Naujienų archyvas

Projektai