Pasiūlymai Įmonėms

Naujienos


Šiaulių pramonininkų asociacija išsirinko naująjį ŠPA prezidentą

Gegužės 2 dieną, Chaimo Frenkelio Viloje, įvyko ataskaitinis-rinkiminis Šiaulių pramonininkų asociacijos visuotinis susirinkimas, kuriame pasidalinta rezultatais už praėjusius metus. Su padėkomis išlydėtas ilgametis asociacijos prezidentas Alvydas Stulpinas, kurį keičia vienbalsiu nutarimu išrinktas naujasis, vadovausiantis prezidentas Žydrūnas Grinius. (daugiau…)

 


„Lietuvos įmonių darbuotojų profesinių kompetencijų tobulinimas“ projekto įgyvendinimas

Šiaulių pramonininkų asociacija siekia prisidėti prie Šiaulių ir kitų Lietuvos regionų įmonių darbuotojų profesinių specialiųjų kompetencijų tobulinimo, specialiųjų gebėjimų, būtinų darbuotojų pareigų, funkcijų vykdymui ugdymo. Projekto įgyvendinimas ir įmonių dalyvavimas projekto veiklose sudarys prielaidas įmonių plėtrai bei konkurencingumo didinimui.  (daugiau…)


 

Ch. Frenkelio konferencijos „Lyderystė pokyčių laikais. Ko išmokome?“ metu buvo apdovanoti nusipelnę pramonei asmenys

2021 m. rugsėjo 7 d.

 

Tradicine tapusi Ch. Frenkelio konferencija „Lyderystė pokyčių laikais. Ko išmokome?“ šiemet subūrė neįtikėtiną verslininkų skaičių. Noras susitikti, tikslas kūrybingiau pažiūrėti į iššūkius šiemet tapo pagrindiniu Šiaulių pramonininkių asociacijos šūkiu. Pramonininkai tradiciškai pagerbdami odininko Ch. Frenkelio atminimą pasodino ąžuolą, kaip jų verslų stiprumo, ilgaamžiškumo ir vienybės simbolį, linkėdami vieni kitiems, kad 2021 metų iššūkiai į jų veiklas įneštų tvarumo ir stabilumo. Konferencijos metu buvo apdovanoti pramonei nusipelnę asmenys ir įmonės. Vienas svarbiausių ir reikšmingiausių Šiaulių pramonininkų asociacijos įvertinimų ir apdovanojimų – Ch. Frenkelio statulėlė, kuri įteikiama sėkmingiausiems, reikšmingiausiems ir Šiaulių regiono pramonei nusipelniusiems asmenims.

(daugiau…)



Lietuvos regioninė politika: susitikimas



2021 m. vasario 18 d.

Regioninės politikos klausimams aptarti Šiaulių pramonininkų asociacijos Prezidentas ir Lietuvos pramonininkų konfederacijos Regioninės politikos komiteto pirmininkas Alvydas Stulpinas susitiko su Šiaulių regiono plėtros tarybos administracijos direktoriumi Valerijumi Simulik. (daugiau…)

 

Ch. Frenkelio konferencijos „XXI a. Lyderystė: kokie iššūkiai 2020-aisiais ir po jų“ metu buvo apdovanoti nusipelnę pramonei asmenys

2020 m. rugsėjo 21 d. 

 

Tradicine tapusi Ch. Frenkelio konferencija „XXI a. lyderystė: kokie iššūkiai 2020-aisiais ir po jų“ šiemet subūrė neįtikėtiną verslininkų skaičių.
Noras burtis, noras dalintis, noras būti visiems kartu šiemet tapo pagrindiniu Šiaulių pramonininkių asociacijos moto.
Pramonininkai tradiciškai pagerbdami Ch. Frenkelio atminimą pasodino ąžuolą, kaip jų verslų stiprumo, ilgaamžiškumo ir vienybės simbolį, linkėdami vieni kitiems kad 2020 metų iššūkiai į jų veiklas įneštų tvarumo ir stabilumo. Konferencijos metu buvo apdovanoti pramonei nusipelnę asmenys ir įmonės. (daugiau…)

Naujienų archyvas

Projektai