Pasiūlymai Įmonėms

Naujienos



Neeiliniame ŠPA tarybos posėdyje svečiavosi LPK viceprezidentas V.Janulevičius ir Šiaulių universiteto rektorius D.Šiaučiūnas



2020 m. vasario 14 d.

Vakar, vasario 13 d., vyko Šiaulių pramoninkų asociacijos tarybos neeilinis posėdis. Į posėdį buvo pakviesti Lietuvos pramoninkų konfederacijos (LPK) viceprezidentas, SIA BOD GROUP valdybos pirmininkas Vidmantas Janulevičius ir Šiaulių universiteto rektorius Darius Šiaučiūnas. Taip pat aktyviai dalyvauti buvo kviečiami visi asociacijos nariai. (daugiau…)


Į Šiaulių pramonę veržiasi ateities inžinieriai su išmaniaisiais paspirtukais



2019 m. gruodžio 11 d.

Ar norėtumėte į darbą važiuoti paspirtuku, kuris pats reguliuotų važiavimo greitį, ritmą, parinktų optimaliausią maršrutą ir dar jį įgarsintų? O gal rinktumėtės paspirtuką su į šviesą ir judesius reaguojančiu žibintu ir apsaugos sistema, kuri atpažįsta šeimininką bei užsirakina vagystės atveju? (daugiau…)


„Intus Windows“ startas Šiauliuose: 2 mln. investicijų ir 100 darbuotojų



2019 m. lapkričio 26 d.

Šiemet Šiauliuose gamybą pradėjusi „Intus Windows“ antrinė įmonė UAB „Ltintus“ jau investavo 2 mln. Eur, įdarbino 100 darbuotojų. 2019 m. planuojama apyvarta – 4 mln. Eur. Planuose – gamyklos statyba. (daugiau…)


Pirmasis susitikimas su Lietuvos bankų asociacija



2019 m. spalio 11 d.

Vakar Šiaulių pramonininkų asociacijoje viešėjo Lietuvos banko asociacijos (LBA) atstovai. Šiauliuose LBA pradėjo susitikimų ciklą su regionų verslininkais „Tam davė, o…“. Pasak LBA, tai būtina, norint griauti mitus, siejamus su verslo finansavimu. (daugiau…)


Pasirašytas projektas „Lietuvos įmonių darbuotojų profesinių kompetencijų tobulinimas“



2019 m. rugsėjo 25 d.

2019 m. liepos 1 d. Šiaulių pramonininkų asociacija su Europos socialinio fondo agentūra pasirašė projekto „Lietuvos įmonių darbuotojų profesinių kompetencijų tobulinimas“ Nr. 09.4.3-ESFA-K-814-02-0011 sutartį. (daugiau…)

Naujienų archyvas

Projektai