Pasiūlymai Įmonėms

Naujienos



Šiaulių pramonininkų asociacija: 30 metų trunkanti lyderystė



2019 m. rugsėjo 17 d.

Šįmet trijų dešimčių sukaktį žyminti Šiaulių pramonininkų asociacija (ŠPA) kartu su Šiaulių miesto savivaldybe organizavo konferenciją „XXI a. pramonė: ateities lyderystė.” Renginio dalyviai ne tik klausėsi profesionalų įžvalgų apie ateities verslą, bet ir pagerbė tuos, kurie Šiaulių krašte dėjo ir deda pamatus tvariam ekonomikos augimui. (daugiau…)

Reportažas apie rugsėjo 5 d. Ch. Frenkelio rūmuose vykusią ŠPA konferenciją XXI a. pramonė: ateities lyderystė“



2019 m. rugsėjo 6 d.

Šiaulių televizijos reportažas apie rugsėjo 5 d. Ch. Frenkelio rūmuose vykusią Šiaulių miesto savivaldybės ir Šiaulių pramonininkų asociacijos organizuotą konferenciją „XXI a. pramonė: ateities lyderystė“. (daugiau…)


Šiaulių pramonininkų asociacijos 30-mečiui dedikuotoje konferencijoje – padėkos kuriantiems ir dirbantiems



2019 m. rugsėjo 5 d.

Rugsėjo 5 d. Šiauliuose, Ch. Frenkelio viloje vyko konferencija „XXI a. pramonė: ateities lyderystė”. Konferencijos organizatoriai – Šiaulių miesto savivaldybė ir Šiaulių pramonininkų asociacija, šiais metais mininti veiklos trisdešimtmetį. (daugiau…)

Interviu su ŠPA prezidentu Alvydu Stulpinu


2019 m. rugpjūčio 30 d.

Jau rugsėjo 5 d. – konferencija „XXI a. pramonė – ateities lyderystė“.
Ch. Frenkelio viloje – apie tai, kaip keitėsi Šiaulių pramonė ir kokią įtaką tam turėjo prieš 30 metų įkurta Šiaulių pramoninkų asociacija.
Šiame interviu – ŠPA prezidento mintys apie praėjusius dešimtmečius.
Konferenciją organizuoja Šiaulių miesto savivaldybė ir ŠPA.
(daugiau…)


Arūnas Rupšys: pramonėje Šiauliai buvo ir yra stiprūs



2019 m. rugpjūčio 27 d.

„Šiaulių miesto pramonėje matyti šviesa – žmonės grįžta dirbti čia, nes jaučia, kad Šiauliuose sukurtos palankios sąlygos užsidirbti, tikiu, kad ateityje jų grįš dar daugiau“, – interviu pasakoja 2010-2013 m. Šiaulių pramonininkų asociacijos (ŠPA) prezidentu buvęs UAB „Ruvera“ direktorius Arūnas Rupšys. Tęsiame interviu ciklą, skirtą šiemet 30-metį švenčiančiai ŠPA. (daugiau…)

Naujienų archyvas

Projektai